Steponas Babrauskas Įpusėjęs maršrutą
Pranešimų skaičius : 378 Mano aktyvumas : 663 Apkabinimai : 2
| Temos pavadinimas: Forumo taisyklės Pir. 01 17, 2011 9:13 pm | |
| 1. Gerbk kitų nuomonę. 2. Nesikeik. 3. Neiškraipyk lietuvių kalbos: ash, Sharunas, mieleu 4. Vaidink sąžiningai. 5. Gali rašyti doublepost'us 6. Negalima būti keliose vietose iš karto! 7. Nariai, neprisijungę 4 sav. ir nepranešę, kad neužsuks, bus trinami be gailesčio, nesvarbu kad turėjo virš 100 pranešimų. Kaip minėjau išimtis- prasinešti. Nariai, neparašę nė vieno pranešimo bus trinami po savaitės 8. Gali vienas asmuo turėti kelias anketas. Daugiausia- 3. 9. Temos pasiekusios 50 puslapių bus perkaliamos į šiukšlinę. Jūsų pranešimai niekur nedings. 10. Jei norite pasikeisti veikėją tai galite daryti tik kas pusmetį(6 mėn.) 11. avataro dydis ne didesnis nei 100*100 12. Norint ką nors perspėti ar pasakyti žmogui, ne herojui dėkite ((...)) Pavyzdys: ((Manęs čia jau nebėra))
13. Patartina atliekant kokį veiksmą dėti *...* 14. Vaidiname be jokių keiksmažodžių . Pvz: Negalima rašyti taip : O tu *** 15. Jūsų pranešimai niekur nedings, jei rašysite lietuvių kalba, be keiksmažodžių, taip pat neiškraipysite lietuvių kalbos, nes kiti gali nesuprasti. Pvz: Ash noriečeu bųti su tavimea. Pasirasho Eglutea. | |
|
Raminta Babrauskienė Pradėjęs savo gyvenimą čia
Pranešimų skaičius : 223 Mano aktyvumas : 271 Apkabinimai : 3
| Temos pavadinimas: Re: Forumo taisyklės Pir. 01 17, 2011 11:54 pm | |
| Gerai. Puiku, kad sukūrei taisykles. | |
|
Steponas Babrauskas Įpusėjęs maršrutą
Pranešimų skaičius : 378 Mano aktyvumas : 663 Apkabinimai : 2
| Temos pavadinimas: Re: Forumo taisyklės Antr. 01 18, 2011 6:31 pm | |
| Ačiū | |
|
Sponsored content